1.kolo kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske

06.10.2021.

"Kako je dobro vidjeti vas opet..."

Nakon toliko odgađanja, otkazivanja, čekanja, neizvjesnosti, došao je i taj, u našim gimnastičkim krugovima, veliki dan. Dan kada smo konačno dočekali da poželimo dobrodošlicu našim dragim prijateljima iz Karlovca, Petrinje i Ogulina. I vrijeme kao da je prepoznalo svu veličinu tog trenutka te je sunce dočekalo i tijekom cijelog dana obasjavalo sve sudionike 1.kola kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske.

Jesu li rezultati bili bitni? Naravno, na svakom sportskom natjecanju rezultat je uvijek bitan i svatko se je borio za njega koliko god je znao i mogao. U cjelokupnoj protekloj situaciji svi klubovi su prolazili kroz svoje veće ili manje probleme, vježbači trenirali više ili manje, ali svi oni koji su se pojavili na ovom natjecanju su POBJEDNICI. Možda će to nekome zvučati kao floskula, ali ako je nekada ta izjava bila blizu istini, onda je to zbilja bilo sada. 

Sama organizacija natjecanja protekla je u najboljem redu, a dječji žamor i osmijeh koji se nemilice širio gimnastičkom dvoranom na Belvederu, najveća je nagrada svim zaljubljenicima u naš sport i veliki podstrek da smo opet na pravom putu i da su ova druženja samo nastavak građenja neraskidivih veza među klubovima koje traju već dugo dugo. 

I, za kraj, moramo citirati stare dobre "Nove fosile" i reći: "Kako je dobro vidjeti vas opet..."

Velike čestitke i hvala svima te se vidimo uskoro u Karlovcu!