2. kolo regije Zapad 2022.

17.05.2022.

Prvog dana našeg gimnastičkog vikenda u Rijeci održano je 2. kolo kvalifikacija za Kup i Prvenstvo Hrvatske.

U subotu, 14. svibnja, u dvorani Dinko Lukarić naš je klub bio domaćin 2. kola kvalifikacija za Kup i Prvenstvo Hrvatske, a natjecanju i proglašenju pobjednika pridružili su se i naši morčići.

U obaveznom programu, u kategoriji mlađih kadetkinja, Gloria Gregorović zauzela je 6. mjesto, Leona Šabotić 5., Nika Mikašinović 4. te je Stella Načinović osvojila broncu, a Gaia Klovar Lukarić zlato! Djevojčice su kao ekipa osvojile zlato. Kod kadetkinji, naše su djevojčice zauzele prva tri mjesta: Mia Marčić je osvojila broncu, Lucia Šarac srebro i Zara Brčić zlato! Mlađa juniorka Tea Milosavljević zauzela je 4. mjesto, a juniorka Vita Basan 5. mjesto. Nastupile su i naše dvije mlađe seniorke, Lara Marinović koja je osvojila broncu i Lea Klai koja je osvojila zlato. Noemi Šabotić, kadetkinja slobodnog programa osvojila je još jedno zlato!

U muškoj konkurenciji, u obaveznom programu, nastupili su Vlado Andrić i Vinko Gracija Deković. Vlado je zauzeo 5. mjesto u konkurenciji kadeta, a Vinko 2. mjesto kao mlađi junior. U slobodnom programu kadet Lovro Jagić osvojio je zlato, a u apsolutnom programu nastupili su mlađi juniori Ivano Miljević i Dominik Pleše. Ivano je osvojio srebro, a Dominik zlato!