3. kolo regije Zapad

09.10.2022.

U Karlovcu su, na 3. kolu regije Zapad, naše natjecateljice i jedan natjecatelj sveukupno osvojili 11 medalji, 8 zlata, jedno srebro i dvije bronce.

3. kolo kvalifikacija regije Zapad za drugo Prvenstvo Hrvatske održano je ovu subotu, 8. listopada, u Karlovcu.

U prvom turnusu, u slobodnom programu, natjecale su se Ana Budimir i Noemi Šabotić te naš jedini muški predstavnik na ovom natjecanju, Lovro Jagić.

Jedan, ali vrijedan, Lovro je u kategoriji kadeta osvojio zlato. Noemi i Ana također su osvojile zlata, Noemi kod kadetkinja, a Ana kod juniorki.

U 2. turnusu su nastupile su natjecateljice obaveznog programa.

U kategoriji mlađih seniorki, Lara Marinović zauzela je četvrto mjesto, a Lea Klai prvo mjesto. Juniorka Vita Basan bila je šesta, a mlađa juniorka Tea Milosavljević peta.

Mia Marčić, Lucia Šarac, Zara Brčić i Zara Milin ekipno su, u kategoriji kadetkinja, osvojilo još jedno zlato, a i pojedinačno su zauzele prva četiri mjesta. Milin je bila četvrta, Mia treća, Brčić druga i Lucia prva.

Osim kadetkinja, i naša ekipa mlađih kadetkinja također je osvojila zlato. Pojedinačno je Gloria Gregorović sedma, Leona Šabotić peta, Stella Načinović treća i Gaia Klovar Lukarić prva.

Čestitamo Lovri i svim curama!

Sljedeće i zadnje kolo regije Zapad održat će se za dva tjedna u Rijeci, u našoj dvorani na Belvederu. Vidimo se!