4. Morčić kup

17.05.2022.

Drugog dana našeg gimnastičkog vikenda, na 4. Morčić kupu, nastupilo je više od 350 natjecatelja iz cijele Hrvatske!

U nedjelju, 15. svibnja, u dvorani Dinko Lukarić, Gimnastički klub Rijeka je nakon duže pauze napokon organizirao 4. Morčić kup!

Natjecanje je počelo u 8 sati ujutro te je trajalo sve do 19 sati navečer, a trenerima, sucima i natjecateljima pridružili su se i uljepšali natjecanje naši morčići.

U prvom turnusu, već oko 8 sati, svoje su natjecanje počeli dječaci. Od naših članova nastupili su Nio Duda, Tomislav Barbalić, Teo Andrić, Viktor Vičević, Antonio Panev, James Bradshaw i Bilal Čaušević. Tomislav je osvojio broncu, Teo i Bilal srebro, a ekipa 4. razreda zlato!

U drugom su turnusu nastupile djevojčice 1. i 2. razreda. Naš su klub predstavljale Vita Plavšić Bogdan, Stefani Štrucelj, Karla Gustin, Ema Iskra, Korina Kalčić, Nika Peterko i Leonarda Baštijan te Lana Milanović, Evita Ljuboja, Ileana Rončević i Leona Sinjeri. Naše su prvašice ekipno osvojile srebro!

U trećem su turnusu svoje natjecanje odradile djevojčice 3. i 4. razreda pa tako i naše Tea Šurdonja, Vanesa Žic, Mia Cazin, Tessa Balent i Melani Klepić te Valnea Bukovec, Nina Volf, Paola Mičić, Leda Klanac, Korina Abramović, Anna Šmogor, Laura Lukežić i Maša Stevanović. Ekipa 3. razreda zauzela je 4. mjesto isto kao i ekipa 4. razreda.

U četvrtom turnusu napokon je došao red i na naše predškolke, tj. vrtičarke te na 5., 6., 7. i 8. razred. Nikki Brčić, Sara Boras, Emily Simonaj, Nia Kurtović i Marta Alebić ekipno su u konkurenciji vrtića osvojile srebro, a pojedinačno je Nikki osvojila brončanu medalju!

U 5. i 6. razredu predstavljale su nas Eliza Spajić, Klara Bilen, Luna Gašparini, Lauren Baričević, Sara Bolf, Stela Malnar, Chiara Rusich, Nora Rošić i Tamara Martić. Klara je osvojila broncu, Eliza zlato, a cure su kao ekipa osvojile srebro!

U konkurenciji 7. i 8. razreda natjecale su se Petra Šurdonja, Marta Ljubić, Karla Marinac, Nika Lesica, Cvita Tomulić, Marija Šepac i Tajana Trbović. Djevojke su ekipno zauzele 3. mjesto te je Petra osvojila broncu!

Iznimno smo ponosni na sve naše natjecatelje! Čestitamo svim sudionicima 4. Morčić kupa! Vidimo se dogodine.