29. Prvenstvo škole gimnastike

10.12.2022.

Na 29. Prvenstvu škole gimnastike nastupilo je čak 77 gimnastičarki i gimnastičara. Apsolutni pobjednici su Stefani Štrucelj i Teo Andrić.

U srijedu, 7. prosinca, u našoj dvorani na Belvederu, održano je 29. Prvenstvo škole gimnastike.

Kod dječaka, u konkurenciji 1. razreda, zlato je osvojio David Rađenović, u 2. razredu Antonio Cuomo, a u 3. razredu Tomislav Barbalić. Kod 4. razreda, Zvane Igić je osvojio srebro, a Teo Andrić zlato. U 5. razredu, Karlo Bonetić je treći, Tymur Foyhel drugi, a Viktor Vičević prvi te je u 7. razredu zlato osvojio Eric Lenac.

Kod djevojčica 1. razreda, najbolja je bila Karla Gustin, druga Greta Meštrović i treća Laura Pekić. U 2. razredu, zlato je osvojila Stefani Štrucelj, srebro Lara Baričević i broncu Nika Peterko. U 3. razredu, Leona Sinjeri je druga, a Lana Milanović prva. Kod 4. razreda, Mia Cazin je osvojila zlato, Leona Bašić srebro i Vanesa Žic broncu. U 5. razredu, prva je Paola Mičić, druga Katja Slosar i treća Anja Jakovac. U 6. razredu, najbolja je bila Nika Lesica, druga Nika Capan i treća Karli Rogić. Kod 7. razreda je zlato osvojila Leda Prvulović, a kod 8. Leona Reš te je Nika Žulj osvojila srebro.

Apsolutni prvak i prvakinja 29. Prvenstva škole gimnastike s najviše ukupno skupljenih bodova su Teo Andrić i Stefani Štrucelj!

Uz školu gimnastike, u posebnoj konkurenciji su se natjecale i djevojčice Početnog programa.

U 1. razredu najbolja je bila Nia Kurtović, Emily Simonaj je bila druga i Sara Boras treća. U konkurenciji 5. razreda, zlato je osvojila Nina Wolf, srebro Valnea Bukovec i broncu Tea Šurdonja. U 6. razredu je zlatna Klara Bilen, srebrna Nora Rošić i brončana Stela Malnar. U 7. razredu, Chiara Rusich je prva i Luna Gašparini druga, dok je u 8. razredu Eni Vučković bila najbolja, Petra Šurdonja druga i Roza Vrkić treća.

Rezultate možete pogledati u nastavku.

Profesionalne fotografije s natjecanja možete naći u Foto studiju Kurti na adresi Užarska 20.